Fler vanliga inredningsmissar

Inredningsmissar är vanliga och lätta att råka ut för. Vissa inreder alldeles för mycket. De har svårt att bestämma sig för endast ett fåtal saker de vill använda sig av. Detta kan leda till att hemmet ser trångt ut. Det bästa är att endast välja ett fåtal saker till att börja med. Ifall du har flera saker du tycker om kan du byta ut dessa när du uppdaterar inredningen.

Ett bra tips när du ska inreda ditt hem är att du börjar med de största delarna, alltså möblerna. Sedan kan du välja växter, tavlor och dekoration efter dessa. Förutom möblerna är dock mattan också en viktig sak att tänka på.

Välja matta

Ett vanligt misstag är att du väljer en matta som är alldeles för liten. Det är bäst att du satsar på en stor matta ifall du ska inreda ett större rum, annars kan rummet tappa sina proportioner. Ett exempel är vardagsrumsmattan. Den bör vara så stor att soffan fåtöljer och bord får plats på den. Möblerna behöver givetvis inte stå helt på mattan, men i alla fall halva möblerna ska rymmas, de två första benen och så vidare.