Få både ett snyggt och smart hem med enkla knep

Tekniken går hela tiden framåt och det går numer att bygga sitt egna smarta hem med olika typer av utrustning. Om du vill ha ett smart hem är det en bra idé att investera i futurehome smarthub som gör det enklare att bygga upp ett smart hem. Den har en väldigt stilren design som gör det enkelt att interagera den i inredningen. Futurehome smarthub har många smarta egenskaper och det finns en intuitiv app att använda till.

Teknikprylar har blivit snyggare

När du har ett smart hem kan du styra det på ett helt annat sätt. Exempelvis kan du styra dina lampor, värme och elförbrukning när du har rätt prylar. Teknik och inredning har inte alltid gått hand i hand men numer är många teknikprylar väldoigt tilltalande i sin design.

Tänk på helheten

För att få en tilltalande inredning där du integrerar teknik bör du färgmatcha tekniken med din befintliga inredning. Det bidrar till en snygg helhet och röd tråd. Det är även viktigt att tänka på placeringen av tekniken och göm helst alla sladdar. Om tekniken är riktigt snygg kan du göra den till en ”statement piece” i din inredning. Om tekniken är mindre tilltalande kan du istället gömma den tillsammans med andra saker.

Inredningstips