Anlita perfekt lokalvård och styla kontoret

Äger man en ett företag med en kontorslokal är det viktigt att se till så att lokalen är ren och fräsch. Vill man ha lokalvård av hög kvalitet och förstklassig städning kan man anlita företaget Vardagsfrid för skinande rent kontor! Ett kontor behöver även inredning och det finns många snygga, men också praktiska möbler som passar att inreda kontoret med. Inreder man kontoret med bra kontorsmöbler, kan man även passa på att styla med snygga tavlor och dekorationer.

Skinande rent kontor med Vardagsfrid!

Anlitar man Vardagsfrid till att städa och hålla rent kontoret, har man gjort det bästa valet om man vill ha pålitlig städpersonal med hög kompetens, erfarenhet och kunskap kring städning! En stor fördel med att anlita personal från Vardagsfrid för ett välvårdat kontor, är att allt sker i miljövänlig anda. Hos Vardagsfrid värnar man om den framtida miljön och använder sig av miljövänliga städprodukter och är ett Svanenmärkt företag både med arbetsmetoder och produkter. Då kan man med gott samvete anlita ett städföretag för lokalvård där man ser till att klimatet skonas. En förstklassig lokalvård med Vardagsfrid täcker alla behov för ett rent kontor med många tjänster som fönsterputs, golvvård, mattvätt, storstädning, enkel städning eller underhållsstädning.

Harmonisk kontorsinredning i rena lokaler

Ett kontor ska vara både funktionellt och estetiskt tilltalande för trivsel på arbetsplatsen. Vill man skapa en fin harmoni i kontorsinredningen, man an använda av en harmonisk inredning med Feng shui vilket är en stil som bygger på att det som finns omkring oss ska skapa harmoni. Om man inreder i Feng shui-anda ska man placera möbler och annat i lägen som skapar en positiv energi. Möbler där man sitter ska ha en bra översikt över hela rummet och man ska sitta bekvämt. Med en kontorsinredning med Feng Shui är det också viktigt med mycket gröna växter, samt att blanda motsatser i form av bland annat mörkt och ljust, matt och blankt. Då är det viktigt att kontorsmiljön också är trivsam med rena lokaler. Med Vardagsfrid för en perfekt lokalvård, kan man även få andra unika tjänster att ta del av. Det betyder unika tjänster som gardintvätt, möjlighet till beställning av frukt och dryck eller blommor, entrémattor och bortforsling av kartonger och andra emballage.

Om man vill ha ett kreativt kontor som är inspirerande och trivsamt i Feng shui stil och rena lokaler, kan man sätta upp fina dekorationer på väggarna. Något som alltid är snyggt och även kreativt att ha är en så kallad moodboard vilket kan vara en stor anslagstavla där man kan hänga upp fina bilder, insiktsfulla citat eller annat roligt. Tavlor är också viktigt för helheten av en inredning på ett kontor då det skapar mer rymd och intressanta kontraster beroende på motiv och färger. En smart kontorsmöbel som man kan använda är även en rullhurts. Sådana ärr lätta att flytta runt, samt att det finns många snygga modeller idag att välja på. Med rena lokaler tack vare Vardagsfrid, harmonisk inredning med Feng shui och kreativa detaljer, kan man man få ett riktigt trivsamt kontor att vistas i!